Wat zeggen onze klanten?

Roy Geerdink - ABN Amro

Wij hebben EPG ingehuurd om ons te helpen om een rekenmodel te bouwen voor een inzicht propositie voor retail klanten op het gebied van Pensioen. Een project met korte tijdslijnen en veel belangen voor de bank. Hierbij is het essentieel om een partner te hebben met inhoudelijke marktkennis, deskundigheid op het terrein van Pensioen en die alles in een keer goed oplevert. EPG heeft daarbij onze verwachtingen overtroffen. Naast de oplevering van een foutloos model, heeft EPG ook meegedacht over het concept en pro-actief de samenwerking met andere leveranciers gezocht om snel problemen op te lossen. De aanpak van EPG heeft ons ontzorgd en heeft geresulteerd in een sterk verbeterde propositie voor de bank.

Esther Oostrom - AEGON

Met EPG haal je een betrouwbare en zeer kundige partner in huis. Het is prettig en efficiënt samenwerken met Edwin en Gert. Ze komen hun afspraken altijd na en zijn vaak zelfs eerder klaar dan verwacht (waar gebeurt dat nog tegenwoordig). Bij het ontwikkelen van Speeljetoekomst.nu hebben ze een cruciale rol gespeeld in het vinden van slimme oplossingen om klanten een goed inzicht te geven in hun pensioen. Ze denken graag mee met uitdagingen die op je pad komen en helpen je om tot een effectieve oplossing te komen die snel en vooral ook tegen niet al te hoge kosten geïmplementeerd kan worden. Ook staan ze altijd open om tijdens een kop koffie met je te brainstormen over nieuwe innovatieve en digitale diensten voor klanten.

Bram Overbeek - Allianz

De huidige intensieve en plezierige samenwerking met EPG is gebaseerd op het principe van partnership. EPG levert een constant niveau van hoogwaardige dienstverlening waarin flexibiliteit & snelheid, inhoudelijke kennis van zaken, creativiteit en kwaliteit centraal staan, zeker op het gebied van vernieuwende business development. Daarmee realiseert EPG voor Allianz een belangrijke toegevoegde waarde bij nieuwe proposities en online oplossingen in insurance.

Sonja Stalfoort - Yarden

Kwaliteit, deskundigheid en korte lijnen kenmerken de samenwerking met EPG. EPG komt pro-actief met voorstellen en ideeën, wat de kwaliteit en de snelheid ten goede komt. De samenwerking met EPG was absoluut top.

EPG Information Services BV - Voorburg

0

Releases & Updates

Aantal nieuwe productenreleases en updates dat sinds 2008 door EPG is uitgevoerd.,

0

Pensioen & premie berekeningen

Deze berekeningen zijn gemaakt voor eindklanten van onder andere ABN Amro, AEGON, Allianz, Yarden, DELA, en de Consumentenbond.

0

Digitale (verzekerings)aanvragen

Onze online oplossingen voor verzekeraars hebben geleid tot veel aanvragen van nieuwe verzekeringen.


Over EPG

EPG is in 2008 ontstaan. In dit jaar besloten Edwin (econometrist), Pier (actuaris), Gert (fiscaal jurist) en René (internet strateeg) om de verschillende expertises te bundelen. Als uitgangspunt voor de software die wij ontwikkelen (met name web applicaties), nemen wij de eindgebruiker. Wij streven dan ook nog steeds naar de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke software die aansluit op de wensen van de klant.

Continuïteit & Kwaliteit

Alle aandelen van EPG zijn in bezit van de oprichters en huidige partners. De partners hebben verschillende achtergronden en daardoor is er binnen de onderneming brede expertise aanwezig. Tevens is iedereen binnen de onderneming hoog opgeleid. Bij EPG is ruime kennis van IT en financiële markten aanwezig. Bovendien houden alle partners de diverse wft-diploma's actueel.

Ontwikkelteam

Ons ontwikkelteam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexere web- en mobiele technologie. Binnen het team werken academisch geschoolde ontwikkelaars die elkaar uitdagen om zodoende met de meest actuele en relevante technologie bezig te zijn. De ontwikkelaars werken vanuit ons kantoor in Groningen. Naast onze eigen ontwikkelaars hebben wij ook een vast netwerk met enkele onafhankelijke ontwikkelaars die snel kunnen bijspringen bij een piekbelasting.

Wie zijn wij? Maak kennis met ons team!

Edwin Paardekooper

Partner (projectmanagement)

Rene van Doren

Partner (online)

Gert Bos

Partner (juridische zaken)

Simon Fruchnich

Hoofd IT

Erik Bakker

Senior ontwikkelaar

Rolf Berting

Ontwikkelaar

Karel Bosman

Creatieve concepten

Jij? HBO-stage?

Neem contact op!

EPG Information Services BV Groningen

Onze werkwijze

hieronder ziet u op welke wijze wij de afgelopen jaren de diverse projecten hebben uitgevoerd!

20

Tijd en materiaal

U ontvangt iedere maand een nota met een duidelijke specificatie van de gewerkte uren. Hierbij is een uurtarief voor de werkzaamheden afgesproken en het maximaal aantal uren per maand dat kan worden geïnvesteerd. Dit model biedt flexibiliteit en werkt goed wanneer een proces van een project meer iteratief is en waarbij er nog geen heel duidelijke specificatie van het te ontwikkelen product is. Met name voor langdurige en complexere ontwikkeltrajecten is dit prijsmodel interessant.

55

Vaste Prijs

Is er sprake van een vast budget? Wij werken veel met dit model van een vaste prijs. Alle projecten die wij binnen dit model gerealiseerd hebben, zijn door ons binnen de afgegeven begroting uitgevoerd. Dit model is perfect voor kleine tot gemiddelde opdrachten waarbij de planning en specificatie op voorhand goed is uitgewerkt. Vaak zien wij dat in de creatieve- en specificatie-fase er eerst wordt gewerkt volgens het 'tijd & materiaal model' om vervolgens het product tegen een vaste prijs te realiseren.

25

Eigen team en licenties

Met dit model breiden wij als het ware uw eigen team uit met bijvoorbeeld een projectmanager, businessdeveloper of ontwikkelaar. Wilt u bijvoorbeeld gedurende een half jaar beschikken over extra ontwikkelcapaciteit, dan kunnen we hiervoor een toegewijde specialist aanleveren. Het maakt dan niet uit op welke locatie de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Onze tijdsbesteding in 2017

1680 uur

Onderzoek & Productspecificatie

900 uur

Verkoop & Relatiebeheer

6400 uur

Productontwikkeling

1900 uur

Updates & beveiliging

1280 uur

Projectmanagement

980 uur

Concepting & Studie

Onze Projecten

Bekijk hier de door ons recentelijk opgeleverde projecten

Allianz Direct Ingaand Keuze Pensioen

Voor Allianz hebben wij het online aanbod van Allianz Direct Ingaand Keuze Pensioen ontwikkeld. Naast de front-end hebben wij ook de berekeningen geprogrammeerd die in de back-end plaatsvinden.


ABN Amro Pensioencheck

Wij hebben een grote update doorgevoerd in het door ons op maat gebouwde pensioencalculatie systeem voor ABN Amro. Na deze update kan onder andere informatie van mijnpensioenoverzicht.nl worden gebruikt voor de berekeningen.


Allianz Yarden Weet Wat Je Achterlaat

  • maart, 2017

Het betreft hier een unieke samenwerking tussen Yarden (uitvaartverzekeringen) en Allianz (levensverzekeringen). Nadat de gebruiker op een eenvoudige wijze inzicht heeft gekregen in de situatie na overlijden, wordt een gezamenlijke verzekeringsoplossing voorgesteld.


Reaal allerliefstencheck

Voor Reaal hebben wij een gebruiksvriendelijke applicatie ontwikkeld waarme consumenten inzicht kunnen krijgen in de financiële situatie wanneer een stuk van het maandelijkse inkomen komt te vervallen.


Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem met onderstaand formulier of telefonisch contact met ons op!

Copyright © 2018 EPG Information Services BV. All Rights Reserved.